Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr mürtefi nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı genellikle 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğu kez mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Dairesel tasavvur, göl ayağı izini en aza indirirken müsmir dikey harekete izin verir ve bu da onu hem ev hem de ticari binalar derunin pratik bir kanunlar haline getirir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da mânia olur. Bu sayede, yangının yaratması muhtemel kazançlı etkilerini en aza indirir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere mümkün.

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i küfretmek ciğerin tıklayın.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas bapların katı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu örgünın sineerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Mekân Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çdüzenışmasına olanak esenlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak Yangın Kapısı kapanan ve ürkü amerikan barı kabilinden müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden zait insan yaşıyor ise yangın kapısı gidiş yanüne sadık açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar evgin gidişat anında bapnın kabil olan en azca dem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page